Annonsera hos oss

  För att annonsera hos oss klickar ni på menyvalet Annonsera Själv. Fyll sedan i alla uppgifterna och välj en bild att ladda upp om ni så önskar. Max storlek på bilder är 2Mb!

  Viktigt är att ni fyller i telefonnummer och e-postadress korrekt, telefonnumret fylls i utan bindesstreck eller andra avdelare, enbart siffror med andra ord. Ej korrekta uppgifter kan leda till att ni inte kommer vidare i annonsregistreringen och köpare kan få svårt att få kontakt med er.

  Aktuella priser ser ni nedan och priserna är indelade efter vilken kategori annonsen tillhör, uppenbart inkorrekta annonser kommer att omedelbart plockas bort från Citytorget.com och upprepade felaktigheter kan innebära att ni stängs av från vidare annonsering. All information gällande annonsen och tillhörande uppgifter såsom ip-adresser lagras hos oss.

  Kategori Pris
  Barnartiklar 0kr
  Båtar och tillbehör 0kr
  Datorer och tillbehör 0kr
  Djur och djurartiklar 0kr
  Fordon 0kr
  Fordonstillbehör 0kr
  Hemelektronik 0kr
  Bostäder 0kr
  Hushållsartiklar 0kr
  Kläder 0kr
  Mobiltelefoner 0kr
  Sport och Fritid 0kr
  Möbler och inredning 0kr
  Övrigt 0kr

  Betalar er annons gör ni genom att skicka ett sms till nummer 72120 + koden enligt instruktionerna ni får när ni klickat på registrera annons under registreringen. Viktigt här för att undvika problem är att ni väntar en stund efter att ni skickat ert sms, ibland kan det bli kö i sms-systemen vilket gör att det kan ta tid innan svaret kommer. Om ni stänger webläsaren innan svaret kommit från sms-tjänsten och ni skickas vidare så kan det hända att annonsen inte kommer in per automatik och ni kommer inte att få instruktioner för borttagning av annonser via mail.

  Om ni upplever problem med webplatsen eller om det är problem med er annons så skicka ett mail till info@citytorget.com och beskriv problematiken så hjälper vi till.